Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Gnocchi med pesto
Gnocchi med pesto og parmesan er en skøn pastaret, hvor du kan bruge den pesto du har ved hånden. Opskriften og fremgangsmåden er meget simpel.
4,50
fra
2
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
350
g
friske gnocchi
80
g
basilikumspesto
0,5
stk
citron
1
bundt
basilikum
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Kog gnocchi efter pakkens anvisning i en gryde med kogende og saltet vand.
Hæld vandet fra, når gnocchi begynder at komme op til overfladen. Gem 0,5-1 dl af kogevandet og sæt den til side.
Tilsæt pesto i gryden, revet citron samt friskplukede basilikumsblade og lidt af kogevandet. Smag til med salt, peber og evt. mere citron.
Vend det godt sammen og anret i skåle og top med basilikumsblade samt revet parmesanost.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk