Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Fyldte portobellosvampe med feta
Opskrift på velsmagende fyldte portobellosvampe med feta og friske krydderurter. En dejlig og simpel tilbehør til aftensmad og vegetarisk.
4,18
fra
34
stemmer
Servings:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
Ingredients
1
stk
løg
2
fed
hvidløg
½
bundt
bredbladet persille
½
bundt
basilikum
75
g
feta
½
stk
citron
2
spsk
olivenolie*
salt og friskkværnet peber
8
stk
portobellosvamp
Fremgangsmåde
Pil løg og hvidløg. Hak dem fint.
Skyld krydderurterne og hak dem groft.
Smuldr feta i en skål og vend det med citronsaft, citronskal og olivenolie. Vend hvidløg, løg og krydderurter med. Krydr med salt og peber.
Rengør portobellosvampene og tag stilken ud. Skær den i små tern og rør sammen med resterende ingredienser.
Læg portobellosvampene i et ildfast fad eller på en bageplade, beklædt med bagepapir.
Fyld svampene og bag dem i ovnen ved 180 grader, i ca. 15 minutter feta er gylden.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk