Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Fransk bondesalat
En fransk bondesalat kan se ud på mange forskellige måder, og indeholde forskellige ingredienser. Her får du min version med kartofler, tomater, oliven og brødcroutoner.
5
fra
4
stemmer
Antal:
2
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredienser
150
g
kartofler
Croutoner
2
skiver
daggammelt brød
10
g
olivenolie*
Dressing
1
stk
æggeblomme
1
spsk
grovkornet sennep
10
ml
hvidvinseddike*
50
g
smagsneutral olie
Desuden
30
g
sorte oliven uden sten
2
stk
tomater
100
g
salatmix
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Kog kartoflerne i ca. 20 minutter. Lad dem køle af og skær dem herefter i mindre stykker.
Croutoner
Skær brødet i tern og steg dem i olivenolie, indtil de er gyldne og kom herefter på et stykke fedtsugende papir.
Dressing
Pisk æggeblomme, sennep, eddike og olie sammen indtil det danner en vinaigrette. Smag til med salt og peber.
Bondesalat
Skær tomater i kvarte.
Vend mixsalaten med tomater, kartofler og krydr med salt og peber. Top med croutoner og kom dressingen henover.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk