Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
Stk
Reklamelinks er markeret med*
Fiskefrikadeller
Opskriften på de bedste hjemmelavede fiskefrikadeller som farmor lavede dem. Server med hjemmelavet remoulade og hjemmebagt rugbrød.
5
fra
4
stemmer
Servings:
8
Stk
Forberedelse
30
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
45
minutter
min
Ingredients
Fiskefrikadeller
500
g
torskefilet
1
stk
løg
1
stk
æg
15
g
hvedemel
salt og friskkværnet peber
30
g
bacon
Remoulade
80
g
pickles
60
g
græsk yoghurt 10 %
salt og friskkværnet peber
Dild-dressing
1
bundt
dild
20
g
mayonnaise
40
g
creme fraiche 18 %
salt og friskkværnet peber
0,5
stk
citron
Fremgangsmåde
Fiskefrikadeller
Kør torskefilet gennem en kødhakker - du kan også evt. få din fiskehandler til dette.
Hak rødløg fint.
Rør fisken sammen med løg, æg, mel og baconstykker (kan udelades, men giver god smag!). Krydr med salt og friskkværnet peber.
Lad farsen hvile i minimum 20-30 minutter.
Form otte frikadeller og steg dem på en varm pande i et par spsk smør. Steg dem færdige til de har en sprød og gylden overflade.
Remoulade
Rør mayonnaise og pickles sammen.
Smag til med salt og peber.
Dild-dressing
Snit dild fint og rør sammen med mayo og cremefraiche. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Server remouladen eller dildressing til et par skiver ristet rugbrød og fiskefrikadeller.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk