Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Fennikelsalat med appelsin
En sprød fennikelsalat med granatæble, som passer perfekt til fisk, lam eller fjerkræ.
5
fra
2
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Ingredienser
2
stk
fennikel
1
stk
citron
4
stk
appelsiner
1
stk
granatæble
2
spsk
olivenolie*
¼
tsk
flagesalt
Fremgangsmåde
Skær fennikel meget tyndt med en skarp kniv, eller på et mandolinjern. Vend det med saften fra en hel citron.
Skær skrællen af dine appelsiner og skær dem herefter i grove tern.
Frigør granatæblekerner.
Vend skiver af fennikel sammen med appelsinstykker og granatæble og kom det hele på et fad.
Lige inden servering hældes lidt olivenolie over sammen med et drys flagesalt.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk