Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Cremet spidskålssalat
Cremet spidskålssalat med agurk, knækkede hvedekerner og avocadocreme er en lækker og mættende salat du kan spise som måltid.
5
fra 1 stemme
Antal:
2
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredienser
Spidskålssalat
75
g
knækkede hvedekerner*
1
tsk
flagesalt
½
stk
agurk
½
stk
spidskål
¼
bundt
bredbladet persille
salt og friskkværnet peber
Avocadocreme
1
stk
avocado
130
g
creme fraiche 18 %
40
g
olivenolie*
½
stk
citron
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Skyl de knækkede hvedekerner og kog dem i letsaltet vand i ca. 15 minutter.
Hak agurk i tern og snit spidskål fint. Hak bredbladede persille groft. Vend det sammen med de afkølede hvedekerner, smag til med salt og peber.
Avocodadressing
Fjern skræl samt sten fra avocadoen. Blend dem med creme fraiche og olivenolie. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Vend avocadocremen sammen med spidskålssalaten.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk