Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Claufoutis med kirsebær
Claufoutis med kirsebær er en skøn fransk dessertkage, som er nem at bage. Prøv opskriften her.
Ingen bedømmelser endnu
Antal:
6
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
45
minutter
min
I alt
55
minutter
min
Ingredienser
Kage
400
g
kirsebær
4
stk
æg
2
stk
æggeblommer
165
g
hvedemel
75
g
sukker
1
tsk
vaniljepulver*
¼
tsk
flagesalt
400
g
sødmælk
Til servering
20
g
flormelis
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 190 grader, varmluft.
Udsten kirsebærrene, og vend dem evt. med lidt sukker, hvis de er syrlige. Lad dem trække en time.
Pisk de resterende ingredienser sammen, som det var en pandekagedej.
Find et tærtefad på 22-23 cm, smør med sukker eller anden fedsstof og drys med sukker. Hæld halvdelen af dejen i fadet og bag i ca. 10 minutter.
Tag den ud og fordel kirsebærrene ovenpå, og hæld den resterende dejen over. Bag kagen færdig i 30 minutter, til den er hævet op og er blevet gylden.
Lad den køle lidt af og servér med et drys flormelis.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk