Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Brød med friske figner
Ristet brød med ricotta og friske figner en en skøn morgenmad, der tilmed er smuk. Få opskriften her på æblekompot og brød.
5
fra 1 stemme
Antal:
2
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Ingredienser
Æblekompot
2
stk
æbler
1
spsk
vand
1
spsk
rørsukker*
1
tsk
kanel*
½
tsk
stødt kardemomme*
0,5
stk
citron
Brød med topping
2
skiver
surdejsbrød
4
spsk
ricotta
2
stk
friske figner
¼
tsk
flagesalt
10
stk
pecannødder*
1
tsk
honning
Fremgangsmåde
Æblekompot
Fjern kærnehus fra æblerne, men bevar skrællen.
Skær æblerne i grove tern og kom dem i en gryde med vand, sukker, kanel og kardemomme.
Lad det koge en smule op, og skru ned til middelvarmeunder mens du røres med jævne mellemrum til du har en ønsket konistens.
Smag til med lidt citronsaft.
Brød med topping
Brød ristes i ovn eller brødrister. Lad det afkøle en smule.
Smør ricotta på, efter behov og top med æblekompot, skiver af friske figner, lidt citronsaft, flagesalt samt hakkede nødder og honning.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk