Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Blomkålspasta
Blomkålspasta er en skøn opskrift på pasta i cremet blomkålssauce. Den er super nem og hurtig at lave og tager under 30 minutter.
5
fra 1 stemme
Antal:
2
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredienser
1
stk
blomkål
(lille)
100
ml
mælk
½
stk
citron
250
g
tørret pasta
1
tsk
chiliflager*
salt og friskkværnet peber
Noter
Tip!
Du kan sagtens bruge frisk pasta, hvis du foretrækker.
Fremgangsmåde
Skær blomkålen i mindre stykker, og kom 300 g af dem i gryde og dæk til med vand. Kog i ca. 20 minutter indtil blomkålen er helt mør.
Blend til en fin pure med 100 ml af kogevandet, mælken, saften fra citron og smag til med salt og peber.
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Hæld vandet fra og kom blomkålssaucen i gryden.
Rør alle ingredienserne sammen og top med friskkværnet peber og chiliflager.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk