Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Blomkålsnuggets
Blomkålsnuggets smager virkelig godt! De er super nemme at lave, så hvis du er vegetar er disse nuggets helt perfekte. Servér med din favorit-dip.
5
fra 1 stemme
Antal:
4
Personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
10
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredienser
1
stk
blomkål
Dej
250
g
hvedemel
125
ml
øl
125
ml
danskvand
0,5
tsk
fint salt
1000
ml
fritureolie
flagesalt
Serveringsforslag
1
stk
forårsløg
(fintsnittet)
Køkkenudstyr
Gryde, 3L*
Fremgangsmåde
Bræk blomkålen op, i små buketter.
Pisk mel, danskvand, øl og salt sammem.
Varm fritureolie op i gryde, olie skal i første omgang være ca. 180°.
Vend blomkålsbuketterne i melblandingen.
Friter i ca. 4-5 min indtil de er gyldne. Krydr med groft salt.
Server med fx chilimayo, almindelig mayo eller peanutbutterdip. Top med fintsnittet forårsløg.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk