Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Blåbærmazarin
Blåbærmazarin smager skønt af marcipan og er svampede og dejlige i konsistens. De er super nemme at bage og perfekte til hyggen.
Ingen bedømmelser endnu
Antal:
12
stk
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
35
minutter
min
Ingredienser
45
g
mandler*
200
g
marcipan
100
g
smør
125
g
sukker
8
g
vaniljesukker*
2
stk
æg
40
g
hvedemel
140
g
friske blåbær
30
g
smør
15
g
flormelis
Køkkenudstyr
Muffinsforme*
Dejskraber*
Elpisker*
Fremgangsmåde
Varm ovnen op til 170° varmluft.
Blend mandlerne helt fint til mel.
Rør revet marcipnan, blødt smør, sukker og vaniljesukker sammen til en ensartet masse.
Pisk æg i og rør det godt sammen. Sigt mandelmel og hvedemel i dejen og rør det med rundt.
Tilsæt friske blåbær og fordel dejen i smurte muffinsforme eller en bradepande. Formene skal kun lige fylde 2/3 del op, da de hæver en smule.
Bag kagerne i ca. 20-25 minutter i ovnens midte.
Lad dem afkøle, inden de tages ud af formene.
Drys med lidt flormelis på toppen og servér med is eller creme fraiche.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk