Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Bearnaise essens
Bearnaise essens til hjemmelavet bearnaise sauce. Du kan virkelig nemt lave den selv, i stedet for at købe.
4,67
fra
3
stemmer
Servings:
1
Flaske
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
5
minutter
min
Ingredients
2
stk
rødløg
500
ml
eddike
15
stk
peberkorn
1
bundt
frisk estragon
Noter
Holdbarhed
: Kan holde nærmest "forevigt".
Fremgangsmåde
Skær løg i kvarte.
Kom lagereddike, løg, peberkorn og estragon i en gryde og bring det til lige under kogepunktet.
Tag gryden af blusset og køl det ned.
Hæld væden inkl. alle smagsgiverne på en 1 L patentflaske eller i en lufttæt beholder.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk