Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Bananvafler
Nemme og simple bananvafler med havregryn. Spis bananvafler til morgenmad, dessert eller som en snack på farten.
5
fra
12
stemmer
Servings:
4
Stk
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
20
minutter
min
Ingredients
120
g
havregryn*
1
tsk
vaniljepulver*
¼
tsk
flagesalt
1
tsk
stødt kardemomme*
1
tsk
bagepulver*
2
stk
bananer
2
stk
æg
100
ml
mælk
30
g
smør
(til stegning)
Køkkenudstyr
Blender*
Vaffeljern, hjerteform*
Noter
Kan fryses.
Fremgangsmåde
Blend havregryn til mel i en blender. Tilsæt vaniljepulver, salt, kardemomme og bagepulver og rør det sammen.
Mos bananerne i en skål og pisk æg og mælk i. Tilsæt de tørre ingredienser og rør godt.
Tænd vaffeljernet.
Inden dejen hældes på det varme vaffeljern, smøres det med lidt kokosolie eller smør.
Fordel ca. 1 dl af dejen i vaffeljernet og bag vaflerne til de er lettere gyldne og sprøde.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk