Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Bananmuffins med chokolade
Prøv disse skønne bananmuffins med chokolade og kokos. De smager fantastiske og er en god måde at bruge overmodne bananer.
4
fra
4
stemmer
Antal:
8
Stk
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
8
minutter
min
I alt
13
minutter
min
Ingredienser
2
stk
bananer
15
g
peanutbutter*
15
g
kokosmel*
1
stk
æg
30
g
boghvedemel*
1
tsk
bagepulver*
15
g
kokosolie*
40
g
mørk chokolade
¼
tsk
flagesalt
Noter
TIP
: De lækre bananmuffins kan sagtens fryses ned.
Fremgangsmåde
Opvarm ovnen til 180°, varmluft.
Mos bananerne og bland dem med de resterende ingredienserne.
Hak chokoladen, gerne lidt groft og vend den derefter i dejen.
Hæld dejen i muffinsforme og bag dem i midten af ovnen i ca. 8 min til de er gyldne. Hold gerne øje med dem.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk