Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Banankage med kaffe
Banankage med kaffe. Denne her banankage skiller sig lidt ud fra den orginale. Denne banankage er nemlig med kaffe og chokolade. Så nem og lækker!
5
fra
4
stemmer
Antal:
10
Stykker
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
1
stk
æg
3
stk
banan
2
stk
espressoshot
1,5
dl
havremel*
¼
tsk
flagesalt
1
tsk
bagepulver*
1
tsk
chiafrø*
1
tsk
vaniljepulver*
100
g
mørk chokolade
1
stk
æggehvide
Desuden
1
spsk
kokosolie*
Topping
50
g
friske blåbær
70
g
mørk chokolade
Køkkenudstyr
Foodprocessor*
Noter
TIP
: Smager dejlig kold og kan også fryses.
Fremgangsmåde
Kom æg, banan og kaffe i en foodprocessor og blend det sammen til en ensartet masse.
Kom havremel (eller hele havregryn), salt, bagepulver, chiafrø og vaniljepulver i en skål og rør de våde ingredienser i.
Hak chokoladen groft og gem den ene halvdel til kagen kommer ud af ovnen.
Pisk æggehviden stiv og vend den forsigtigt i dejen sammen med halvdelen af den hakkede chokolade.
Fordel dejen i en smurt springform af kokosolie og bag banankagen ved 180 graders varmluft i ca. 15-20 minutter.
Når kagen kommer ud, lægges den resterende hakkede chokolade på, så det smelter ud over kagen. Jeg brugte en pensel.
Lad kagen køle en smule af, drys med kaffe, chokoladeflager og blåbær.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk