Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Bagte rabarber
Bagte rabarber med vanilje er nemme at lave og tilberedes i ovnen. De passer sig selv er vidunderlige med vaniljeis, pandekager og græsk yoghurt.
5
fra
3
stemmer
Servings:
1
glas
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredients
400
g
rabarber
(renset vægt)
170
g
sukker
1
stk
vaniljestang
0,5
dl
vand
Køkkenudstyr
Ovnfast fad*
Noter
Tip
: Den resterende sukkerlage er som en slags rabarbersirup og er super lækker på desserter.
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180° varmluft.
Skær rabarber i aflange stykker af ca. 4 cm og kom dem i en skål. Vend dem med sukker, vand og kornene fra en hel vaniljestang.
Fordel rabarberne i et ildfast fad, men så de ikke lægger ovenpå hinanden. Hæld resten af sukkermassen over og den tomme vaniljestang.
Bag rabarberne i ca. 15-20 minutter, afhængig hvor bløde i konsistens du ønsker dem.
Lad dem afkøle og opbevar i en lufttæt beholder sammen med resten af sukkerlagen.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk