Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Bagte pastinakker med ærtedip
Bagte pastinakker med ærtedip er super nemt at lave. Bag pastinakkerne i ovnen og lav ærtedippen klar imens. Lækkert og nemt tilbehør!
Ingen bedømmelser endnu
Antal:
2
personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredienser
Bagte pastinakker
6
stk
pastinakker
45
g
olivenolie*
2
kviste
rosmarin
1
tsk
flagesalt
Ærtedip
100
g
frosne ærter
10
g
smør
50
ml
vand
15
ml
æblecidereddike*
½
stk
citron
salt og friskkværnet peber
Desuden
¼
bundt
dild
Fremgangsmåde
Bagte pastinakker
Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
Skræl pastinakkerne og halver dem.
Vend dem med olivenolie og læg dem på en bageplade, beklædt med bagepapir. Læg et par kviste rosmarin, og krydder med salt.
Bag dem i 15-20 minutter.
Ærtedip
Giv ærter et kort opkog i en lille gryde eller hæld kogende vand over dem.
Blend ærterne med de resterende ingredienser, og smag til med saften fra en halv citron, salt og peber.
Anret de bagte pastinakker på et fad og top med ærtedippen. Pynt med dild.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk