Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Appelsinkage med chokolade
Appelsinkage med chokolade og mandler. En nem og lækker kage fyldt med smag af appelsin, som er meget nem at lave og ingen tid tager.
4,46
fra
11
stemmer
Antal:
8
Stykker
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
30
minutter
min
I alt
40
minutter
min
Ingredienser
Kage
2
stk
æg
20
stk
dadler*
1
tsk
vaniljepulver*
2
stk
appelsiner
(saft og skal)
100
g
havregryn*
20
g
mandler*
1
tsk
bagepulver*
40
g
smagsneutral olie
¼
tsk
flagesalt
50
g
mørk chokolade
Desuden
30
g
mørk chokolade
1
stk
appelsin
40
g
mandler*
Køkkenudstyr
Blender*
Fint rivejern*
Springform, 20 cm*
Foodprocessor*
Fremgangsmåde
Kage
Tænd ovnen på 200°, varmluft.
Blend alle ingredienser sammen i en foodprocessor, minus mørk chokolade.
Den mørke chokolade hakkes groft og blandes i massen.
Kagen bages i ca. 20 min. i en lille springform (ca 20 cm).
Når kagen kommer ud af ovnen lægges (ca. 30 g) chokolade på toppen til det smelter, hvor det derefter kan smøres ud med en spatel.
Top til sidst med appelsinbåde hvor skrællen er fjernet samt grofthakkede mandler.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk