Grahamsboller
Udskriv
5 fra 1 stemme

GRAHAMSBOLLER

Disse sunde grahamsboller er en sikker vinder, som jeg altid vender tilbage til. De er hurtige, nemme og smager super dejligt.
Forb. tid15 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid35 min
Ret: Bagværk, Morgenmad
Antal: 24 Stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Gæren udrøres i vandet indtil det er opløst. 
  • Tilsæt derefter salt og olie. 
  • Tilsæt først det grove mel lidt efter lidt og derefter hvedemel. Ælt godt - ca. 10 min på røremaskine, hvis du har en.
  • Dejen må gerne være til den lidt klistret side. Tilsæt evt. lidt ekstra hvedemel, hvis den er for flydende.
  • Bollerne skal ikke hæve.
  • Pensel dem med lidt vand og drys med græskarkerner på toppen.
  • Brug en ske til at lave dej-klatter på bagepapiret og lad dem efterhæve 30 minutter. 
  • Til sidst pensles de med lidt vand og drysses med græskarkerner.
  • Bages ved 200 graders varmluft i 20 minutter ved en forvarmet ovn. 
  • Velbekomme!