Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Næringsindhold
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Sund banankage
Sund banankage uden sukker. Nemt og mere simpelt bliver det ikke. Banankage lavet med med overmodne bananer, chokolade og hasselnødder.
4,88
fra
24
stemmer
Antal:
8
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
Ingredienser
2
stk
bananer
1
spsk
kokosolie*
2
stk
æg
100
g
fuldkorns speltmel
¼
tsk
flagesalt*
1
tsk
bagepulver*
50
g
mørk chokolade*
30
g
hasselnødder*
Desuden
30
g
mørk chokolade*
40
g
kokosflager*
Køkkenudstyr
Rugbrødsform, 1-1,5 L*
Elpisker*
Fremgangsmåde
Mos bananerne i en skål, med en gaffel.
Tilsæt kokosolie og æg. Pisk godt sammen.
I en anden skål blandes mel, salt og bagepulver.
Rør det sammen med de moste bananer.
Vend grofthakkede hasselnødder og den hakkede chokolade i dejen.
Kom dejen ned i rugbrødsformen beklædt med bagepapir eller smurt med olie. Jeg brugte en aflang rugbrødsform på 21 cm.
Bag kagen ved 180° ved varmluft i ca. 20 minutter til den er let gylden.
Når kagen kommer ud af ovnen, tilsættes 30 g chokolade – lad det smelte ud over og fordel med en kniv, så hele overfladen er dækket.
Drys med kokosflager.
Lad den køle af inden du spiser den (hvis du kan vente).
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk