Sæt en gryde med vand over. Start med at lave lave kyllingebollerne. Skræl løget og riv det fint. Rør kylling, løg, mel og æg sammen til en fars. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Form ca. små 12-15 boller med en ske og kog dem til møre, ca. 7-10 minutter.
Gem 1 dl af kogevandet fra bollerne.
OBS! Vil du servere almindelig ris til, sættes vand over. De koges efter pakkens anvisning.
Karrysauce
Skær æble og løg i små tern. Svits det på panden i 1 spsk smør med karry og gurkemeje i et par minutter, til løget har taget lidt farve.
Tilsæt mel, og svits kort. Tilsæt 1 dl væske fra bollerne og lad det simre et par minutter.
Tilsæt kokosmælk og lad det hele koge op i ca. 5 minutter. Herefter skal det hele blendes med en stavblender. Smag til med salt, friskkværnet peber og citronsaft.
Hak porren i skiver og tilsæt dem i saucen sammen med kyllingebollerne og varm retten op.
Blomkålsris
Riv blomkålen på et rivejern eller brug en blender. Svits det på en pande og tilsæt de krydderier du ønsker.
Serveringsforslag
Servér med blomkåls(ris), æble og hakket persille.