Du kan også servere med nudler til og spise den som suppe.
Obs! Kaffir lime kan findes på frokost i Asiatisk supermarkeder.
Fremgangsmåde
Skræl gulerødder og snit dem på langs.
Bræk broccolien i små buketter - stokken kan du også bruge ved skrælle yderste lag af, og derefter snitte i tern.
Hak løg og hvidløg fint.
Lav dit bouillonvand klar, ved at koge 6 dl vand med terningen til den er opløst.
Varm lidt olie op i en wokpande og svits carrypastaen af kort, sammen med karry, løg og hvidløg. Når løgene begynder at tage farve, tilsættes gulerødder og broccoli. Svits et par minutter.
Tilsæt herefter kokosmælk, bouillonvand, soya og evt. limebladene.
Skyl kikærterne og tilsæt dem i gryden. Lad det hele simre i ca. 15 minutter. Smag til med sukker, lime og måske lidt ekstra fiskesauce. Lad det yderlig simre i 5 minutter.
Servér med ris eller nudler og top evt. med saltede cashewnødder.