Blend presset hvidløg med mayonnaise. Blend derefter sennep, tomatpuré, tabasco og ketchup i. Smag til med salt og peber.
Burger
Sæt over til hjemmelavede brioche burgerbolle, medmindre du har købt.
Del det hakket oksekød i 4 dele og form kødet til til bøffer. Giv dem et tryk, så de bliver flade.
Skyl tomaterne samt rødløg, og skær dem i skiver.
Skyl iceberg og tag de yderste blade af, så du har i alt fire store blade.
Krydr bøfferne med salt og peber. Steg dem på en varm pande i smør. Steg bøfferne, som du bedst kan lide dem og til de har en karamelliserede stegeskorpe. Når bøfferne er stegt færdige, lægges en skive cheddarost på hver bøf, så osten smelter.
Saml din burger ved at smøre underbollen med den krydrede mayo. Læg så bøffen, tomat, rødløg, pickles og til sidst salat på toppen. Slut af med endnu en smurt overbolle.