1håndfuldaspargesskud(fra asparges i haven når de er gået i løv)
2knoldepurløgsblomster
salt og friskkværnet peber
Dilddressing
1bundtdild
200gcreme fraiche 18 %
1tskakaciehonning
0,5stkcitron
salt og friskkværnet peber
Noter
Du kan sagtens erstatte de små aspargesskud med grønne asparges, og blot lige dampe dem eller snitte dem fint.
Fremgangsmåde
Salat
Kog kartoflerne møre i godt saltet vand. Lad dem herefter afkøle og halver dem.
Skær hjertesalt i mindre stykker. Vend med halvverde kartofler og olivenolie. Anret på et fad og top med aspargesskud og purløgsblomster. Krydr med salt og peber.
Dilddresssing
Hak dild fint. Rør det sammen med creme fraiche og honning.
Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Anret på salaten.