Fjern skindet fra laksen og skær den i mindre stykker og blend den i 10 sekunder med saltet.
Kom æggeblommen i og blend yderligere 10 sekunder. Gentag processen med fløden indtil du har en homogen fars. Smag til med salt og peber.
Pastaplader
Ælt alle ingredienserne sammen i ca. 10 minutter. Kom dejen i film og lad den hvile i ca. 45 minutter.
Rul dejen til pastaplader som vist på videoen her.
Udstik med en rund udstikker med en diameter på 6 cm.
Kom laksefarsen på pastapladerne som vidst på videoen her *
Hvidvinssauce
Hak løget fint, og steg det let af i en gryde med halvdelen af smørret.
Kom hvidvinen på og lad alkoholen fordampe.
Tilsæt fløde og lad det reducere til en cremet konsistens. Kom det resterende smør i lidt ad gangen og smag til med saften fra citronen, salt og peber.
Dampede grøntsager
Skær grøntsagerne i fine strimler og damp dem hurtigt i letsaltet vand.
Brug dette vand til at koge raviolierne i, og kog dem ca. 2-3 minutter.
Anret en tallerken med dampede grøntsager i bunden, dernæst en ravioli og til sidst hældes saucen på.