Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Pasta med rødløg, rucola og sprødt brød
Pasta med rødløg, rucola og ristet brød er en vidunderlig kombination. Se opskriften her, på en nem pastaret du kan lave på 20 min.
5
fra
2
stemmer
Antal:
2
personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
15
minutter
min
Ingredienser
Karamelliserede løg
2
stk
rødløg
15
g
smør
(1 spsk)
15
g
olivenolie*
(1 spsk)
Brødkrummer
½
skive
daggammelt brød
15
g
olivenolie*
(1 spsk)
½
tsk
flagesalt*
Pasta med rødløg, rucola og brødkrummer
300
g
frisk pasta
75
g
rucola
½
stk
citron
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Snit rødløget så fint som muligt, og steg det i smør og olivenolie i ca. 10-12 minutter, indtil det er mørt og karamelliseret.
Smuldr brødet til små krummer, og rist dem en pande, i lidt olivenolie med salt, indtil de er gyldne og sprøde.
Kog pastaen i letsaltet vand i ca. 2 minutter.
Sigt kogevandet fra pastaen, men behold ca. 1 dl.
Vend de stegte rødløg, rucola samt halvdelen af brødkrummer i pasta og rør det rundt i ca. 1 minut.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Servér med resten af brødkrummerne på toppen af pastaretten.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk