En lækker og nem omgang pasta med stegte peberfrugter og burrata ost, som er lagt på toppen af pastaretten. Her får du en vidunderlig smagskombination!
Befri peberfrugterne for kerner og det hvide i den inderste del. Skær dem herefter i grove skiver.
Tag en mellemstor pande og stil den på højeste blus. Når panden er rigtig varm tilsættes halvdelen af olivenolien og peberfrugterne. Lad det stege i ca. 2 minutter.
Tilsæt nu hvidløg samt rosmarin og skru ned på medium til lavt blus og lad det hele småstege i ca. 15 minutter. Når peberfrugterne er klar kommes det resterende olivenolie på. Smag til med med salt og peber.
Pasta og burrata
Kog pastaen ca. 1-2 minutter mindre, end anvist på pakken.
Når pastaen er klar sigtes det fra vandet, på nær 1/2 dl af vandet. Vandet og pastaen kommes i gryden med peberfrugter og det hele vendes sammen i ca. 1-2 minutter. Smag til med salt og peber.
Anret med burrata på toppen og en sjat olivenolie efter behov.