Tag en mellemstor gryde, fyld den med vand og bring den til kogepunktet.
Skær broccolien ud i buketter. Fjern stænglen og midten af palmekålen.
Når gryden koger kommes broccolibukketerne i og de koges i ca. 1-2 minutter. Tilsæt herefter palmekålen og lad det hele koge yderligere 1 min
Sigt nu broccoli og kålen, men gem ca. 1 dl af kogevandet. Kom det hele i en blender sammen med olivenolie, revet parmesan, pistacienødderne, en lille smule revet muskatnød og saften fra en hel citron. Smag til med salt og friskværnet peber.
Pasta
Tag en mellemstor gryde og kom vand og salt i den og bring den til kogepunktet. Kog spaghettien ca. 2 minutter mindre end anvist på pakken. Sigt spaghettien og gem ca. 1 dl af kogevandet.
Tilsæt broccolisaucen og lad det hele koge sammen yderligere 1-2 minutter under omrøring.
Servér med masser af revet parmesan og hakket pistacienødder.