Opløs gær i lunkent vand, tilsæt honning og flagesalt.
Tilsæt hvedemel og dernæst grahamsmel. Alt i ca. 7-8 minutter ved medium hastighed eller til dejen er lind og slipper skålens kanter. Tilsæt blødt smør og ælt det ind i dejen et par minutter.
Lad dejen hæve et lunt sted, i ca. 1 time med klæde over sig.
Slå dejen ud og ælt den godt sammen og lav en fordybning i midten.
Tilsæt revet rødbede i fordybningen og drys med solsikkekerner. Slå et æg ud over.
Fold dejen ind over hinanden.
Hak med en dejspatel eller kniv små stykker - sørg for at det hele hakkes godt sammen, uden det æltes. Det skal blive til stykker/brud hvor rødbede bliver godt fordelt.
Del forsigtigt den hakkede dej i 10-12 stykker og kom dem over på beklædt bageplade med hænderne.
Lad rødbedebrudene efterhæve i 45 minutter, tildækket.
Tænd ovnen på 200° varmluft og bag rødbedebrudene i 12-15 minutter til de er gyldne og gennembagte.