Kom fløden i en gryde og stil den på medium varme og lad den reducere i ca. 5-6 minutter.
Blend fløden med rygeost og sødmælk og smag til med salt, peber og citronsaft. Sæt til side.
Bagt torsk
Skær torsken i 4 stykker og kom den i et passende størrelse fad, krydr med salt og peber og bag dem i ca. 8-10 minutter eller indtil de er færdige. Fisken skal falde fra hinanden i flager.
Asparges
Skær de nederste 2 cm af dine asparges og skær dem i mindre dele.
Kom aspargesstykker i en gryde med vand og en lille håndfuld salt. Giv dem en kort opkog indtil de er møre men stadig har bid.
Servering
Kog sauce hurtigt op lige inden servering under konstant omrøring og blend den til sidst igennem med en stavblender og tilsæt derefter stenbiderrogn.
Anret den bagte torsk i fire dybe tallerkener, sevér med saucen samt citron og frisk dild eller kørvel.