Skær alle grøntsager i skiver, i et par millimeters tykkelse.
Tag et ildfast fad og kom tomatsaucen i bunden af dette. Fordel nu skiftevis grøntsagerne, indtil fadet er fyldt.
Pres de to fed hvidløg og bland sammen med halvdelen af olivenolien. Og hæld det ud over grøntsagerne og krydr ligeledes med salt samt peber.
Bag i ovnen i ca. 45-50 min. til alle grøntsager er møre.
Top med brudstykker af mozzarella, basilikumsblade og evt. ekstra salt samt friskkværnet peber.
Brødsalat
Skær flutes i grove chunks og vend det sammen med en lille smule olivenolie og flagesalt. Kom det på en bageplade og bag det i ca. 15 min ved 180°, varmluft. Lad dem afkøle.
Skær tomaterne i mindre stykker og skær rødløget så fint som muligt.
Vend det sammen med basilikum, olivenolie, sherryeddike og de afkølede brød chunks.