Tilsæt rørsukker, salt, æg, olie og mel. Rør surdejen i - det kan også udelades.
Ælt dejen ved lav hastighed (i ca. 10 minutter) til den er glat og slipper skålen.Lad dejen hvile et lunt sted i 2 timer med et klæde over.
Lav imens to pakker Valsemøllen rød pesto ifølge pakkens anvisning. Efter hvile af dejen, vendes den ud på et meldrysset bord.
Rul dejen til et rektangel på ca. 40 x 40 cm.
Smør din pesto på, så det er jævnt fordelt. Drys med Cheddarost, så det er godt fordelt (gem lidt til afbagningen).
Fold 1/3 af dejen ind mod midten og fold den anden tredjedel ind over den første – nu har du tre lag.
Rul dejen ud igen, og skær i alt 10 strimler med en længde på 20 cm. og ca. 2 cm brede.
Sno hver strimmel ved at tage fat i hver ende og rul dejen modsat hinanden, så den får snoninger.
Sæt dem på en bageplade.Lad dem efterhæve i 2 timer med et klæde over sig, til dobbelt størrelse.vPensl med olivenolie og drys dem med ekstra Cheddarost.
Bag dem ved 190° varmluft i ca. 16-18 min. til de er lettere gyldne.