Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Salat med rødkål og æbler
Sprød salat med rødkål og æbler er en skøn salat du kan spise om sommeren, gerne med friske bær på. Her har jeg drysset med pestoristede solsikkekerner.
4,80
fra
5
stemmer
Servings:
4
Personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
15
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredients
Pestoristede solsikkekerner
35
g
basilikumspesto
70
g
solsikkekerner*
Salat
2
stk
æbler
6
stængler
grønkål
0,5
stk
rødkål
Dressing
90
g
olivenolie*
(1 dl)
30
ml
æblecidereddike*
(2 spsk)
30
g
akaciehonning
(2 spsk)
1
tsk
flagesalt
Fremgangsmåde
Pestoristede solsikkekerner
Varm ovnen op til 175° varmluft.
Tag to spsk af pestoen og vend den med solsikkekerner.
Fordel kernerne på en bageplade, beklædt med bagepapir. Bag dem i en forvarmet ovn på 175° i 8-12 minutter. Vend med en ske undervejs, når de bages.
Lav imens dressingen klar.
Dressingen
Alle ingredienser røres sammen.
Salat
Snit æbler, grønkål og rødkål fint. Vend rødkål med grønkål i en skål og massér dressingen godt ind i salaten. Vend til sidst æblerne i.
Anret salaten på et fad og drys med pestoristede solsikkekerner.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk