Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Næringsindhold
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Bagt græskar
Bagt græskar med fetacreme - kan laves med hokkaido og butternut græskar. En perfekt tilbehør til mange retter.
4,75
fra
4
stemmer
Antal:
2
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
300
g
græskar
2
stængler
grønkål
60
g
boghvedekerner*
Fetacreme
50
g
yoghurt natural
30
g
feta
½
stk
citron
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Bagt græskar
Skær græskarret i 1 cm tykke skriver og kom dem på bagepladen med en smule olivenolie.
Varm ovenen op til 185° varmluft og bag græskarret i 15 minutter. I de sidste 2 minut kommes plukket grønkål i ovnen sammen med græskarret.
Rist boghvedekerner i 2-3 minutter på en tør pande.
Fetacreme
Kom yoghurt, feta, saften samt skallen fra en 1/2 citron i din blender og blend cremen glat.
Smag til med salt og peber.
Anret græskar med yoghurtcreme og boghvedekerner.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk