Lun mælken til lillefingervarm i en gryde og tilsæt smør. Lad det smelte. Hæld derefter i en skål og opløs gæren deri - gerne på en røremaskine.
Tilsæt sukker, kardemomme, salt og æg. Ælt det hele godt sammen. Tilsæt hvedemel lidt efter lidt og ælt til dejen er glat og ensartet - uden den er klistret.
Lad dejen hæve til dobbelt størrelse, tildækket, et lunt sted på køkkenbordet. Lav imens remoncen klar.
Remonce
Rør alle ingredienser godt sammen, brug evt. en elpisker til dette.
Rul dejen ud til en stor firkant. Kom remonce på begge firkanter og rul dem sammen fra ene ende til anden - ligesom hvis det var en roulade. Skær herefter ud i skiver på omkring 3 cm i tykkelsen til i alt 20 snegle.
Sæt kanelsenglene på en bageplade, beklædt med bagepapir og tryk dem forsigtigt lettere flade.
Lad dem efterhæve i ca. 30 minutter, mens ovnen varmes op på 175° varmluft.
Pensl evt. med et sammenpisket æg, men ikke nødvendigt.
Bag i ca. 15-18 minutter.
Lav din glasur klar, og smør den først på når sneglene er afkølet.