Kikærtefrikadeller med hummus
Udskriv
5 fra 3 stemmer

KIKÆRTEFRIKADELLER

Lækre kikærtefrikadeller, der er sprøde udenpå og bløde indeni. En dejlig og simpel opskrift, der kan spises til fx en god salat eller i en burger. 
Forb. tid20 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid40 min
Ret: Aftensmad
Antal: 6 stk

Ingredienser

Kikærtefrikadeller

  • 4 spsk. færdigrørt hummus
  • 1 stk æg
  • 1,5 dl havregryn
  • 1 spsk citron
  • 0,5 tsk salt
  • 1 spsk spidskommen, stødt*
  • 0,5 stk rødløg
  • 1 tsk bagepulver*
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl spinat

Sådan gør du

  • Hæld hummusblandingen i en skål og tilsæt vand og olie.
  • Rør det hele sammen med en ske.
  • Tilsæt mere vand til du opnår den ønskede konsistens.
  • Tag 4 spiseskeer af den færdiglavede hummus og blend med de resterende ingredienser.
  • Form massen til 6 kikærtefrikadeller og steg dem gyldne i olie på en pande.