Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Noter
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Bønnebrownie med chokolade
En dejlig bønnebrownie med chokolade, sødet med dalder. En super nem opskrift hvor alt blot skal blendes og bages.
4,75
fra
8
stemmer
Servings:
10
Stykker
Forberedelse
10
minutter
min
Tilberedelse
25
minutter
min
I alt
35
minutter
min
Ingredients
Bønnebrownie
25
g
smør
1
dåser
sorte bønner*
3
spsk
kakaopulver*
50
g
mandler*
2
stk
æg
1
stk
banan
100
g
dadler*
(vægt uden sten)
1
tsk
flagesalt
100
g
mørk chokolade
Pynt
70
g
mørk chokolade
20
g
pecannødder*
1
tsk
flagesalt
Køkkenudstyr
Bageform, 20 x 20 cm
Foodprocessor*
Noter
Tip:
Server evt. med friske bær eller
vaniljeis
til.
Fremgangsmåde
Bønnebrownie
Tænd ovnen på 180° varmluft.
Smelt smør i en lille gryde.
Blend alle ingredienserne sammen i en god foodprocessor eller minihakker, med undtagelse af mørk chokolade. Blend til en ensartet dejmasse.
Hak chokoladen groft og vend i bønnedejen.
Fordel dejen i en form, beklædt med bagepapir.
Bag kagen i 20-25 min.
Tag kagen ud, hak din chokoladen groft og drys ovenpå, så den smelter. Fordel chokoladen med en pensel.
Placér dine nødder ovenpå og drys med lidt flagesalt.
Nyd kagen varm eller sæt kagen på køl - så smager den bedst efter min mening, så den får lov at sætte sig.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk