Fladbrød med fyld
Udskriv
4.2 fra 5 stemmer

FLADBRØD MED FYLD

Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Hævetid1 t
Samlet tid30 min
Ret: Aftensmad, Bagværk
Antal: 4 Personer

Ingredienser

Fladbrød

Fyld

Sådan gør du

Fladbrød

  • Lun mælken i en lille gryde, til den er lillefingervarm. 
  • I en skål smuldres gæren og røres den ud i mælken sammen med sukker, salt og olie. 
  • Tilsæt mel, lidt efter lidt og ælt godt sammen til dejen er blød og smidig. 
  • Lad den hæve tildækket på køkkenbordet i ca. 1 time.
  • Del dejen i 4 stykker. 
  • På et meldrysset bord rulles hvert stykke ud i en cirkel med en diameter på 15-20 cm. 
  • Varm en pande op med olie og steg fladbrødene herpå, i 3-5 minutter på hver side til de har flotte brune pletter.
  • Lad dem afkøle. 
  • Lav imens hummusen ifølge pakkens anvisning.
  • Server fladbrødene, smurt med hummus. 
  • Top med salatost, soltørrede tomater, pesto og solsikkekerner. 
  • Drys til sidst med ekstra flagesalt, citronsaft og olivenolie. 
  • Velbekomme.