Pikant kylling i fad med grønt
Udskriv
5 fra 3 stemmer

PIKANT KYLLING I FAD

En dejlig og let krydret aftensmad med kylling der svøber i pikantsauce med grøntsager og tomat. Kan spises med ris eller kartoffelmos. 
Forb. tid20 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid40 min
Ret: Aftensmad, Hovedret
Antal: 4 Personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingebryst
  • 1 stk løg
  • 2 fed hvidløg
  • 4 stk gulerødder
  • 1 spsk paprika
  • 10 stk cherrytomater
  • 150 g flødeost, gerne pikantsmag
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 1 dl fløde
  • 0,5 stk citron, saften

Tilbehør

  • 400 g ris

Sådan gør du

  • Kog ris efter pakkens anvisning. 

Pikant kylling

  • Kyllingefileterne skæres i tern, og steges af på en pande i lidt olie til de har taget farve. Kom dem herefter i et ildfast fad. 
  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Løg skæres i skiver. Hvidløg presses. Gulerødder skrælles, og skæres i grove tern. Cherrytomater halveres. Kom det hele i samme fad som kyllingen og fordel det iblandt hinanden.
  • Hakkede tomater, fløde, flødeost, paprika, citronsaft, salt og peber røres sammen i en skål. Hæld massen over kylling og grøntsagerne.
  • Sæt det i ovnen, og giv det 20 minutter.
  • Server med ris og friske krydderurter som fx basilikum. 
  • Velbekomme.