Pasta gulerodssauce med estragon
Udskriv
5 fra 3 stemmer

PASTA I GULERODSSAUCE

Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid30 min
Ret: Aftensmad, Pasta
Antal: 4 Personer

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 2 dl frisk estragon, grofthakket
  • 2 dl parmesanost, revet

Gulerodssauce

Sådan gør du

  • Kog pastaen efter pakkens anvisning. 
  • Skræl gulerødder og skær dem i 2 cm. stykker. Kog dem i 15 minutter, til de møre. Gem 2 dl (måske mere) af vandet gulerødderne har kogt i.
  • Blend gulerødder med kogevandet, appelsinsaft og olivenolie. Smag til med salt og peber. Det skal være helt blendet, uden klumper! 
  • Vend pastaen med gulerodssauce og friskhakket estragon. Drys med friskrevet parmesanost.
  • Velbekomme!