En klasisk rødbedetærte med gedeost og timian i en hjemmelavet tærebund. Smager fantastisk og har sprødhed. Få lækker opskrift her på tærtedej og fyld.
Ælt alle ingredienserne sammen i hånden og rul dejen ud. Kom den over i et tærtefad.
Prik lidt huller i tærtebunden og forbag den i ca. 8 minutter.
Æggemasse
Skær rødbeder i både, ca. 1 cm tykkelse. Skær det halve løg i fire skiver.
Pisk æg, cremefraiche, fløde, frisk finthakket timian og salt sammen.
Smuldr gedeosten og vend det i æggeblandingen.
Hæld æggemassen i, i tærtebunden og placer forsigtig rødbeder og løg heri. Sørg for de er placeret halvt i 'overfladen', så man kan stadig kan ane dem.
Bag tærten 35 minutter på 180°, til rødbederne er tilberedte og massen har sat sig.
Smuldr lidt ekstra gedeost på toppen og frisk timian, hvis du lyster.