Hjemmelavet tærtedej
Udskriv
5 fra 5 stemmer

Tærtedej

Forb. tid5 min
Tilb. tid10 min
Samlet tid15 min
Ret: Bagværk
Antal: 1 Stk

Ingredienser

  • 100 g groft ølandshvedemel
  • 100 g hvedemel
  • 1 dl vand
  • 1 tsk salt
  • 50 g olivenolie*

Sådan gør du

  • Alle ingredienser ældes sammen. Tilføj evt et par spsk vand, hvis tærtedejen ikke er smidig nok.
  • Smør en tærteorm på cirka 20-25 cm med en smule olie. 
  • Rul dejen ud med en kagerulle, og placér bunden i tærtefadet. 
  • Brug hænderne til at presse dejen ud i formen og op ad kanterne. Med en gaffel stikkes små huller, som du ser på billederne. 
  • Forbag bunden ved 180 grader varmluft i cirka 10 minutter.
  • Kom nu ønsket fyld i.