Mel blandes i. Rør til alt mel er absorberet og der ikke er flere klumper. Lad det trække en time.
Tilsæt salt og oliven (gem lidt af dem til næste dag). Ælt dejen godt i ca. 15 minutter til du opnår en glat og smidig dej.
Hæld dejen i en skål eller bøtte/skål. Fold dejen første gang ved at hive/strække op i dejen og fold den ind over midten - gøres hele vejen rundt (SE VIDEO længere nede).
Lad dejen stå og hvilke 30 minutter, hvor du herefter gentager foldningen. Dette gør du to gange mere, med 30 minutters mellemrum.
Når dejen er foldet i alt fire gange sætter du dej på køl, natten over: gerne 20-24 timer.
Dag 2
Tag dejen ud af køleskabet og lad den "vågne" en time før bagning.
Varm imens ovnen op på 230 graders varmluft.
Sæt din form ind (ca. 20*25 cm) og lad den varme op i 30 minutter. Når formen er varm, tages den ud. Drys med lidt mel i bunden og hæld dejen heri og stræk forsigtigt dejen ud, til den fylder hele formen.
Lav lidt små fordybninger og hæld lidt olie over dejen. Tryk nogle oliven ned i dejen og drys med ekstra flagesalt og evt. frisk rosmarin på toppen.
Bag brødet ved 230 grader traditionel ovn i ca 15 min. og skru herefter ned på 200 grader og giv brødet yderligere 20 minutter.