Butternut squash med friskost og urter
Udskriv
5 fra 4 stemmer

BUTTERNUTSQUASH MED FRISKOST OG URTER

Forb. tid10 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid35 min
Ret: Aftensmad
Antal: 10 Stk

Ingredienser

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader, varmluft.
  • Vask græskaret grundigt og fjern den tykkeste del af græskaret hvor kernerne sidder. Den lange ende skæres i 1 cm tykke skiver.
  • Placér skiverne på en bageplade. Pensl dem med olivenolie og bag dem i ca. 20 minutter, til de er lettere gyldne i kanten.
  • Lad dem afkøle i 5 minutter og smuldre hver enkelt med friskost. 
  • Top med tørrede tranebær, valnødder, frisk timian, flagesalt og citronsaft. 
  • Velbekomme.

Noter

TIP: Har du ikke butternutsquash græskar, kan sød kartoffel også anvendes.