Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Yoghurt panna cotta
Yoghurt panna cotta med marinerede ananas er en skøn dessert der er lidt lettere, fordi der er yoghurt i. Prøv den, den er virkelig lækker.
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
4
Personer
Forberedelse
10
minutter
min
Køletid
4
timer
t
I alt
4
timer
t
10
minutter
min
Ingredients
Yoghurt panna cotta
300
ml
piskefløde
1
stk
vaniljestang
40
g
sukker
2
stk
husblas
150
g
græsk yoghurt 10%
Marinerede ananas
100
g
ananas
30
g
sirup
Noter
En dessert som med fordel kan laves dagen før den skal serveres.
Fremgangsmåde
Yoghurt panna cotta
Kom fløde, kornene fra en hel vaniljestang samt vaniljestangen og sukker i en gryde. Kog det op. Tag vaniljestangen op.
Læg husblas i vand i 5 minutter.
Tag gryden af varmen og kom opblødt husblas i. Lad det smelte heri under omrøring.
Vend græsk yoghurt med, og fordel blandingen i 4 serveringglas. Stil dem på køl i minimum 4 timer.
Marinerede ananas
Skær ananas i små tern og vend dem med sirup. Lad det stå og trække i 15 minutter, inden det anrettes på panna cotta.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk