Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Varm chokolade
Den bedste opskrift på varm chokolade med flødeskum. Brug lys chokolade eller mælkechokolade til at lave den varme drikke. Få opskrift her.
4,67
fra
6
stemmer
Antal:
4
Kopper
Forberedelse
3
timer
t
20
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
3
timer
t
25
minutter
min
Ingredienser
Chokoladepinde (4 stk)
100
g
mørk chokolade
Varm chokolade til (1 kop)
150
ml
mælk
5
g
rørsukker*
Serveringsforslag
200
ml
fløde
1
spsk
kakaopulver*
30
g
chokoladeknapper
Køkkenudstyr
4 træpinde
Fremgangsmåde
Chokoladepinde
Smelt 80 g chokolade over vandbad. Når chokoladen er smeltet tilsættet de sidste 20 g.
Kom chokolade i små æggebærger, shotsglas eller lign. og stik 4 pinde ned i midten.
Sæt dem på køl i et par timer, til de er fuldstændig størknet.
Et lille tip før du skal bruge pindene er, at komme de små glas i varmt vand, så du bedre kan få chokoladen til at slippe glassets kanter.
Varm chokolade
Opvarm din mælk og rør chokoladepindene ud. Smag til med ekstra sukker.
Hæld i glas og top med flødeskum og lidt kakaopulver eller chokoladeknapper.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk