Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Urtedip
Ingen bedømmelser endnu
Antal:
1
glas
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
5
minutter
min
I alt
10
minutter
min
Ingredienser
1
stk
æg
(stuetempereret)
1
dl
smagsneutral olie
(fx vindruekerne el. solsikkeolie)
1
lille spsk
eddike
(fx hvidvinseddike)
1
håndfuld
urter
(fx estragon, dild, basilikum, purløg, persille eller et mix)
salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Kom æg og olie i en høj beholder eller et glas.
Tip!
Genialt at bruge et glas med låg, således du bare kan komme det direkte på køl efterfølgende.
Kom stavblender i bunden af glasset og pulsere i bunden af glasset, til du får en mayo-konsistens.
Kom nu urter, salt, peber og eddike i. Blend det hele til en creme. Smag til.
Opbevar på køl. Kan holde sig på køl i 2 uger.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk