Alle ting kan sagtens forberedes dagen før, og så samles om morgenen / lige inden servering.
Fremgangsmåde
"Is"-vaffel
Blend havregryn til mel i en blender. Tilsæt vaniljepulver, salt, kardemomme og bagepulver og rør det sammen.
Mos bananerne i en skål og pisk æg og mælk i. Tilsæt de tørre ingredienser og rør godt.
Tænd vaffeljernet.
Inden dejen hældes på det varme vaffeljern, smøres det med lidt kokosolie eller smør.
Fordel ca. 1 dl af dejen i vaffeljernet og bag vaflerne til de er lettere gyldne og sprøde.
Laf dem køle og skær dem i mindre vafler, til små hjertevafler. Læg dem på et fad, så de danner bunden af isen, som hvis det var en vaffel.
Fyld
Skær vandmelon ud i skiver og brug en rund ustikker til at lave "is-kugler". Læg dem over vaflerne, så det danner en "is"-vaffel. Top også med blåbær og flødeskum.