Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Tærte med chorizo
Opskrift på hjemmelavet tærte med chorizo, hytteost og paprika er en skøn tærte med masser af smag. Den mætter godt og er nem at lave.
Ingen bedømmelser endnu
Antal:
4
Personer
Forberedelse
15
minutter
min
Tilberedelse
30
minutter
min
I alt
45
minutter
min
Ingredienser
Tærtebund
160
g
hvedemel
40
g
grahamsmel
50
g
olivenolie*
100
ml
vand
1
tsk
flagesalt
Tærtefyld
80
g
chorizo
5
stk
forårsløg
4
stk
gulerødder
2
kviste
timian
Æggemasse
4
stk
æg
150
g
hytteost
1
tsk
sød paprika*
Salt og friskkværnet peber
Desuden
75
g
revet mozzarella
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180 grader, varmluft.
Rør alle ingredienserne sammen til tærtebunden og ælt det godt.
Rul dejen ud og kom den i en smurt tærteform eller springform beklædt med bagepapir. Prik lidt huller i dejen og forbag bunden i 10 minutter.
Skær chorizo, forårsløg og gulerødder i mindre stykker. Hak timian fint.
Steg chorizo på en varm pande med timian et par minutter. Tilsæt hakkede gulerødder samt forårsløg og steg også det med et par minutter. Sæt til side.
Pisk æg, hytteost, paprika samt salt og peber sammen i en skål.
Kom chorizofyldet i den forbagte tærtebund, top med æggeblandingen og rør det let sammen, så fyldet fordeler sig. Top med revet mozzarella.
Bag i ca. 20-25 minutter, eller til æggemassen har sat sig.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk