Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
serveringer
Reklamelinks er markeret med*
Spaghetti i mascarponesauce
Spaghetti med mascarpone og chorizo, er en dejlig smagsfyldt pastaret som du kan lave på under 30 minutter. Smager himmelsk og er nem at tilberede.
5
fra
2
stemmer
Antal:
4
Personer
Forberedelse
5
minutter
min
Tilberedelse
20
minutter
min
I alt
25
minutter
min
Ingredienser
1
stk
løg
4
stk
gulerødder
1
stk
aubergine
100
g
græskar
150
g
chorizo
1
fed
hvidløg
1
dåser
hakkede tomater
140
g
tomatpuré*
700
ml
vand
400
g
spaghetti
100
g
mascarpone
½
stk
citron
salt og friskkværnet peber
Servering
50
g
Parmesan
½
bundt
basilikum
Køkkenudstyr
Hvidløgspresser*
Fremgangsmåde
Hak løg, gulerødder, aubergine, græskar og chorizo i små tern.
Svitse løg, hvidløg og chorizo ved middelvarme i en stor gryde, til løgene har taget farve.
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, gulerødder, aubergine, græskar og vand.
Knæk spaghetti over på midten, og tilføj.
Lad det hele simre i 15 minutter, til pastaen er ved at være færdig. Rør jævnligt.
Lige inden servering, tilsættes mascarpone. Rør godt rundt, og tilsæt evt. 1 dl vand mere, hvis det er for tykt.
Smag til med citronsaft samt salt og friskkværnet peber.
Anret på tallerkener med friskrevet parmesan og friske basilikumblade.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest
Fik du lavet opskriften?
Jeg vil elske at se hvordan det gik! Tag mig endelig på Instagram
@marialottesdk